„Pieczenie ziemniaka” z OIG

Opolska Izba Gospodarcza zorganizowała dla swoich członków i sympatyków imprezę pn. „Pieczenie Ziemniaka”. Impreza odbyła się w miniony piątek (26.10.) na terenie Karczmy „Zagłoba” w Opolu.

Gospodarzem imprezy był prezes Opolskiej Izby Gospodarczej Henryk Galwas, który przywitał przybyłych gości. W swoim krótkim wystąpieniu podkreślił jak ważne są dobre  relacje wśród przedsiębiorców, dzięki którym można opierać długofalowe działania. „Pieczenie Ziemniaka” to tez dobra okazja do wymiany swoich poglądów i oczywiście  integracji.

Podczas spotkania  okazje do prezentacji swoich usług  miały  firmy, które od niedawna są  zrzeszone  w Opolskiej Izbie Gospodarczej. Swoja ofertę przedstawił  Krzysztof Bojarski z firmy „s7health”, zajmującą  się pakietami medycznymi dla pracowników  w kontekście podatku PFRON. Była też możliwość zapoznania się z usługami firmy „FLAXPOL” z Kluczborka. Firma zajmuje się produkcją  odzieży ochronnej. Specjalnie na to  spotkanie wystawiony był manekin, ubrany w odzież produkowana przez firmę.

Na imprezie  nie mogło oczywiście zabraknąć  tytułowych   pieczonych ziemniaków i tradycyjnego dzika. Pogoda i humory uczestników jak najbardziej dopisały.

Wszystkim osobom i firmom, które zaangażowały się w organizację „Pieczenia Ziemniaka” Opolska Izba Gospodarcza składa serdeczne podziękowania.